Sunday, June 10, 2012

Broga ohh Broga..


Memandangkan aku dok Semenyih ni, aku ambik peluang untuk manfaatkan benda disekililing.. Seperti Bukit Broga.. Cuma dalam 3km jer dari rumah aku..Bukitnya tak la tinggi sgt, atau takla mencabar sgt, tapi Bukit Broga ni mmg sgt popular..Dah byk kali jugak la aku panjat Broga ni.Mmg Best...


Ini team adik beradik, dari kiri: Yunus,Aku,Kena,Kak long n Apis

 Eh mana Kena..?

 hehehe..
Posse..hehe

Perlu ada semangat yg tinggi utk sampai ke atas..



Touch the Sky..

Posse lagi..

Ini gamba hari lain pulak... Pegi dgn laki aku..
Mmm apalah laki aku snap pic dekat2.. sekarang u olls bole tgk jeragat I puas2 ok..
Us..


1 comment:

Cromirama said...

wa tak lepas lagi bro..